toshi
Ferit BAÅžBUÄž
Ferit BAÅžBUÄž
İhsan ÇİÇEK
Çok çok güzel olmuÅŸ....hayırlı olsun .. buradan fotoÄŸraf tartışmaları ve her konuda bilgi alış veriÅŸi yapılacak.. çok beÄŸendim... TeÅŸekkürler Onur
Devamı...Onur ÇİÇEK
Forum üzerinde çeÅŸitli güncellemeler yapılmıştır. Güncellemeler Tür Destek kategorisi üzerinde yoÄŸunlaÅŸmıştır. Tanım veremediÄŸiniz veya tartışmak istediÄŸiniz tür için ek f Devamı...
Murat SoydaÅŸ
FotoÄŸraf yükleme boyutları ile ilgili açıklama var mıdır? Sınır vs. Az önce foto yükledim ama göremeyorum, onay bekliyor olabilir mi? TeÅŸekkürler.
Devamı...İsmail TURGUT
foruma yükleme yapıldığında , cevap yazıldığında forumu açan kiÅŸiye mesaj gitmeli ve mesaj box ta uyarı çıkmalı.
Devamı...Aşkın Karalı
Ä°yi AkÅŸamlar YüklediÄŸimiz KuÅŸ türlerimizi Liste halinde Görebilmek ve yüklediklerimizin iÅŸaretlenip oradan takip etmek daha kolay olacaktır diye düÅŸünüyorum . YüklediÄŸimiz türleri fotoÄŸraf olar Devamı...
Onur ÇİÇEK
Birdpx forum ile versiyonu olan V1.0.0 ile beta sürecine baÅŸlamıştır.
Kategoriler ÅŸu aÅŸamada
Yukarıdaki Youtube videosu ile forum hakkında genel bilgiler alabilirsiniz. Nasıl forum yükleyebilirsiniz ve nasıl tür destek alabilirsiniz konusunda sizleri aydınlatacaktır.
Videonun sağ alt bölümününden kare alana tıklayarak, geniş ekran izleyebilirsiniz.
Yorumlarınızı,önerilerinizi veya şikayetlerinizi iletebilirsiniz.