malidemiral
Mehmet Ali Demiral
Kuzey kamışçını
Ben bu türün kuzey kamışçınıı olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
Devamı...
Mehmet Ali Demiral
Ben bu türün kuzey kamışçınıı olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
Devamı...İhsan ÇİÇEK
kuş fotoğrafına başlayınca bir tür sevdasına kapıldık gördüğümüz türün kertik fotosunu yeterli gördük... 415 türümün içinde o kadar saçma fotoğraflar varkiii...
Devamı...Yakup Can Dilmener
Mustafa Çıngıl
arkadaşlar acaba BAHAR GÖÇÜ devam ediyor mu MOGAN'da yasaklardan sonra gidilse neler görülebilir....şimdiden teşekkürler
Devamı...Yakup Can Dilmener
Yakup Can Dilmener
Mustafa Çıngıl
buradan bütün arkadaşlarımın büyüklerimin küçüklerimin bayramlarını kutluyorum....Ülkemizin sağlıklı günlere kavuşması dileği ile şimdiden iyi bayramlar dilerim dostlar...
Devamı...Mehmet Ali Demiral
Sitede güzel değişiklikler oldu. Emeği geçen herkesi tebrik ederim. Blog yazılarıma gösterdiğiniz ilgi için de ayrıca teşekkürler. Üyelerin Blog bölümüne doğrudan yazı ve fotoğraf ekleyeb Devamı...
Yukarıdaki Youtube videosu ile forum hakkında genel bilgiler alabilirsiniz. Nasıl forum yükleyebilirsiniz ve nasıl tür destek alabilirsiniz konusunda sizleri aydınlatacaktır.
Videonun sağ alt bölümününden kare alana tıklayarak, geniş ekran izleyebilirsiniz.
Yorumlarınızı,önerilerinizi veya şikayetlerinizi iletebilirsiniz.