tayyar
Tayyar AYTEKÄ°N
başsallığı
KuÅŸ fotoÄŸrafçılığını sanata dönüÅŸtüren deÄŸerli Ahmet ÇETÄ°N Bey hakkın rahmetine kavuÅŸmuÅŸtur. Kendisine Allah'tan rahmet kederli ailesine, sevenlerine baÅŸ saÄŸlığı diliyorum. KuÅŸ fotoÄŸrafçÄ Devamı...
malidemiral
Mehmet Ali Demiral
KUŞ FOTOĞRAFÇILIĞI CAMİASI
KuÅŸ fotoÄŸrafı çekmeye baÅŸlayalı öyle çok fazla zaman olmadı. Öncesinde fikrim olan bir konu deÄŸildi. Sonrasında gezmek için bir neden ve yeni insanlar tanımak için fırsat yaratması iÅŸime Devamı...
malidemiral
Mehmet Ali Demiral
YENÄ° SÄ°TELER/SAYFALAR
KuÅŸ fotoÄŸrafçılığında gün geçmiyor ki yeni bir site yeni bir internet sayfası/grubu vs. kurulmuÅŸ olmasın. Bu yeni kurulan siteleri, sayfaları vs. tıkladığımda görüyorum ki mevcutlardan hiç bir Devamı...
hmt44
ahmet bektaÅŸ
Malatyada bugün...
Malatya'da bugun onemli kus türleri tespit edildi. Kıymetli hocam Turan Karaoglan ile birlikte yaptigimiz kus gözleminde Deniz düdükçünü, Çıkrıkçın, Çamur ÇulluÄŸu, Su &Ccedi Devamı...
seltayfun
Tayfun Sel
Sibirya TaÅŸ KuÅŸu / TaÅŸ KuÅŸu
TaÅŸ KuÅŸu ile Sibirya TaÅŸ KuÅŸu belirleyici kesimlerinin kuyruk altı ve üstünün beyazlığı Sibirya TaÅŸ KuÅŸunu temsil eder olarak belirtilmektedir.
Buna göre yüklemiÅŸ olduÄŸum tür  Devamı...
Son Konular
- Tür yardımı 125
- Güney Afrika Cumhuriyeti / Filipinler 461
- Kurda Kuşa Aşa,Atasözü İpekkuyruk kuşunu bulmamıza örnek oldu..! 457
- Satılık 7D Mark II 665
- Çorak Toygarı Hakkında 502
- Clements 2023 Güncellemesi 541
- Maghreb Kuyrukkakanı 189
- Tür Tanımcıları Hakkında 281
- Tepeli Sumru 554
- Tür Yardım 621
- Kuş Türü 693
- Aladaglar 639
- Hangi DoÄŸan 928
- Tür destek 858
- çıvgın 656
- Fotoğraf yükleme. 670
- Tür destek 362
- 2022 BÄ°RDPX AKSARAY KAMPI PROGRAMI 1143
- Cambazlar 727
- Hangi kuyrukkakandır 763
- hangi ötleğen 665
- İskender papağanı 872
- Kuş Türü 455
- Tür yardım 436
- tür yardımı 474
- Tür Yardım 413
Forum Hakkında
Yukarıdaki Youtube videosu ile forum hakkında genel bilgiler alabilirsiniz. Nasıl forum yükleyebilirsiniz ve nasıl tür destek alabilirsiniz konusunda sizleri aydınlatacaktır.
Videonun sağ alt bölümününden kare alana tıklayarak, geniş ekran izleyebilirsiniz.
Ä°letiÅŸim
Yorumlarınızı,önerilerinizi veya şikayetlerinizi iletebilirsiniz.